با توجه به اهمیت طراحی وب سایت، متخصصان فعال در این زمینه نیاز به ارتقای کیفیت کار خود با استفاده از مهارت های خاص دارند. زیرا در غیر این صورت ممکن است کل پروژه با مشکل مواجه شود و به اهداف مشتری نرسد. در زیر به مهم ترین مهارت هایی که یک طراح وب باید داشته باشد اشاره می کنیم:
ابزار طراحی سایت
بیشتر کارهای طراحی وب از طریق ابزارهای تخصصی انجام می شود که کار را ساده و ساده می کند. دانستن توانایی خود در ارائه کیفیت و سرعت هنگام کار در این زمینه بسیار مهم است. در قدم اول باید مهارت هایی را که این حرفه نیاز دارد را بشناسید تا بتوانید از ابزار مناسب استفاده کنید. برای مثال، ابزارهای مختلفی از Photoshop گرفته تا Dreamweaver با قابلیت های مختلف در دسترس هستند.
علاوه بر این، ابزارهای ویژه ای وجود دارد که بر روی وظایف خاص تمرکز می کنند. مانند Sketch که بر عناصر واکتور UI تمرکز دارد. InVision به طراحان وب سایت کمک می کند تا کارهای طراحی وب سایت خود را به مشتریان ارائه دهند.
شاید در نگاه اول تعداد ابزارهای طراحی وب برای افراد به خصوص افراد مبتدی گیج کننده به نظر برسد، اما جالب است بدانید که برخی از افراد موفق در این زمینه تمام دانش و مهارت خود را از طریق آموزش های آنلاین به دست آورده اند.
توانایی برقراری ارتباط
معمولاً یک طراح وب از نزدیک با سایر متخصصان در این زمینه همکاری می کند. بنابراین، توانایی ایجاد و حفظ روابط خوب برای تکمیل هر پروژه ضروری است. ایجاد روابط خوب در هر زمینه کاری یا غیر کاری بسیار ارزشمند است.
افرادی که در زمینه طراحی وب فعالیت می کنند، مسئولیت ارائه بصری یک تجارت را بر عهده دارند. بنابراین، آنها باید بتوانند توضیحات لازم را در مورد اینکه چگونه تصمیمات آنها می تواند به اهداف پروژه دست یابد، به کارفرما ارائه دهند.
برای طراحی سایت ورزشی با فریلنس پروژه تماس بگیرید.
HTML/CSS
کار در زمینه طراحی وب مستلزم داشتن دانش برنامه نویسی است. در این میان، HTML و CSS زبان های اصلی و اصلی هستند و هر کدام متفاوت عمل می کنند. HTML (زبان نشانه گذاری فرامتن) و CSS (برگ های سبک آبشاری) نحوه نمایش عناصر در صفحات وب را هماهنگ می کنند.
با نوشتن HTML و CSS، یک طراح وب سایت ماهر و حرفه ای می تواند طراحی وب سایت برنامه ریزی شده را با دقت بالا با استفاده از تگ های مناسب شخصی سازی و پیاده سازی کند.
UX/UI
از آنجایی که طراحان سایت با رابط ها کار می کنند، باید در UX/UI تخصص قابل توجهی داشته باشند. اگرچه این دو اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند، اما معانی متفاوتی دارند. طراحی UX شامل اقدامات مرتبط با تجربه کاربر است. یعنی طراح سایت تمامی عناصر طراحی را برای جلب رضایت مخاطبان هدف سایت، اپلیکیشن و ... در نظر می گیرد.
اما طراحی رابط کاربری به کار با رابط های کاربری اشاره دارد. یک طراح سایت باید مهارت کافی برای ایجاد ساختارهای قابل درک داشته باشد تا کاربران بتوانند در هنگام استفاده از سایت یا اپلیکیشن به راحتی به خدمات ارائه شده دسترسی داشته باشند.
سئو
همانطور که گفته شد در طراحی وب سایت به رتبه بالای موتورهای جستجو نیز توجه می شود. زیرا یکی از اهداف مهم طراحی وب سایت، معرفی یک برند یا کسب و کار به افراد بیشتر و مشتریان بالقوه است. بنابراین طراح وب سایت باید دانش کافی در مورد سئو و الگوریتم های گوگل داشته باشد.
در نهایت، بیشتر عناصر مورد استفاده در طراحی وب سایت از جمله متن، عکس و کد، بر رتبه بندی تأثیر می گذارند. حل این مشکل مستلزم آگاهی از عملکرد سیستم مدیریت محتوای شما و نحوه بهینه سازی آن است.
مدیریت زمان
یکی دیگر از مهارت هایی که یک طراح وب حرفه ای به آن نیاز دارد مدیریت زمان است. مدیریت زمان به معنای یافتن راه هایی برای دستیابی به اهداف خود در چارچوب زمانی مشخص شده در برنامه زمان بندی پروژه است. این عامل در دنیای پرشتاب امروزی بسیار مهم است و به کسب و کار شما ارزش می افزاید.
به این ترتیب با در نظر گرفتن بودجه و زمان تحویل پروژه، زمان بندی های مناسب برای هر مرحله از توسعه وب سایت را در نظر بگیرید و بر اساس آن اقدام کنید.
معرفی روش های متداول در طراحی سایت
به طور کلی دو روش متداول طراحی برای طراحی وب وجود دارد: طراحی تطبیقی و طراحی واکنش گرا. با طراحی تطبیقی، محتوای وب سایت با استفاده از اندازه های استاندارد صفحه نمایش به عنوان طرح بندی و قالب های طرح بندی ایجاد می شود. با این حال، با طراحی ریسپانسیو، محتوای وب سایت شما به صورت پویا حرکت می کند و بسته به اندازه صفحه نمایش تغییر می کند.
طراحان وب با توجه به نیاز و اهداف مشتری از مراحل مختلفی استفاده می کنند. از فرآیند کلی طراحی وب سایت برای انتخاب و استفاده از یکی از این روش های طراحی استفاده کنید.
دلایل اهمیت طراحی سایت چیست؟
امروزه در دنیایی زندگی می کنیم که اکثر مشتریان محصولات و خدمات را به صورت آنلاین و از طریق اینترنت خریداری می کنند و از این طریق با برندها و خدمات خود آشنا می شوند. در نتیجه، مهم نیست که برند شما چقدر بزرگ باشد، اگر وب سایت قوی نداشته باشید، از رقبا عقب خواهید افتاد. از سوی دیگر، مشتریان بالقوه ای که از قبل با برند شما آشنا هستند ممکن است برند شما را در وب جستجو کنند و چیزی پیدا نکنند. در این صورت، ممکن است درک نشود که کسب و کار شما برای همیشه بسته شده است.
با توجه به اهمیت طراحی وب سایت، وقتی با یک برند در وب مواجه می شویم، نمی توانیم اهمیت اولین برداشت را انکار کنیم. به همین ترتیب، اگر مشتریان بالقوه برند شما را در وب جستجو کنند و با نتایجی کمتر از حد انتظار مواجه شوند، این تصور در ذهن مخاطب ایجاد می شود که شما واقعاً به مشتری، برند و محصول خود اهمیت نمی دهید. در نهایت اگر طراحی وب سایت برند شما به صورت حرفه ای و درست انجام شود، ارتباط برند شما با مشتری در وب به سطح بالاتری می رسد.
ارسال نظر برای این مطلب
مطالب
لینک دوستان
آمار سایت