شرکت ها و کسب و کارهایی که ثبت می شوند،این قابلیت را پیدا می کنند که بسیار از شرکت ها و کسب و کارهای دیگر به راحتی با آن ها همکاری و عقد قرار داد کنند.چرا که با ثبت شدن،کسب و کار ها دارای کد اقتصادی و شناسه ملی می شوند که می توانند آن ها را در قرار داد های خود به کار ببرند.
ثبت شرکت و برند
مهمترین هدف ها برای ثبت شرکت ها،انتخاب اعضا و کارکنان است که باید بتوانند شناخت مناسبی نسبت به شریک های خود داشته باشند. در مرحله بعد صاحبان شرکت ها باید به بانکها مراجعه کنند و حسابی را که برای ثبت شرکت می باشد افتتاح کنند. اما این روزها ثبت شرکت ها با روش های آنلاین و اینترنتی نیز انجام می شود،که می تواند متقاضیان را راحت تر کند. بعد از اینکه صاحبان شرکتها و شریک ها توانستند شرکت تاسیس شده خود را ثبت کنند، باید به دفتر های ثبت شرکت رسمی بروند و با امضای نماینده دادستان ثبت خود را نهایی کنند.
زمانی که ثبت شرکت انجام شد نسخهای از اساس نامه شرکت و اظهارنامه به تاسیس کنندگان و شریک ها داده می شود و اگر سند مالکیت موجود باشد، به مدیرعامل تحویل داده می شود. آخرین قدم برای نهایی شدن ثبت شرکت این است که یک نسخه دیگر از این اظهارنامه شرکت نامه به دست اتاق تایپ می رود که آن را تحریر کنند.
ثبت کردن شرکتها این قابلیت را با آنها می دهد که بتوانند سود بسیار زیادی از معامله ها داشته باشند و به صورت رسمی و قانونی فعالیت کنند. اما برند به معنای علامت و نشان تجاری است،که در فعالیتهای اقتصادی شرکت مورد استفاده قرار می گیرند.
بعد از ثبت شرکت ها باید صاحبان شرکت به سراغ ثبت برند بروند تا بتوانند خدمات خود را از طریق برند از دیگر خدمات و کالاها جدا کنند. این شرکت های ثبت برند شده،میتوانند از طریق برند خود توجه و وفاداری مشتری را برای شرکت های خود جذب کنند. به طور کلی افراد صاحب شرکت باید بعد از ثبت کردن شرکت خود به سراغ ثبت برند بروند تا بتوانند از طریق خدمات با کیفیت خود با رقیب های خود مقابله کنند و به شرکت موفق تبدیل شوند.